Apa pissing?

Apa sing pipis? Ana wong sing diuripake urin, utawa luwih becik bocah-bocah wadon sing ngilangi urin. Dheweke bisa nindakake ing wong, utawa mung nulis, lan pacangan sing pipis bakal entuk ...

Apa misionaris kaya wanita?

Napa posisi misionaris disenengi para wanita? Ing pirang-pirang periode gesang wanita, dheweke seneng karo posisi misionaris amarga macem-macem sebab. Ing wiwitan kegiatan seksual - dedeg piadeg iki nyebabake paling sithik ...