Apa Putin megat bojone?

Napa Putin pegatan karo garwane? Mungkin PR liyane saka sawetara jinis…. dheweke tilar donya ... lan saiki dheweke dadi dobel. Amarga kanggo wong-wong sing nambah spiritualitas dadi tameng, minangka aturan, dheweke dhewe duwe spiritualitas ...

Tembung wicaksana bab parting

Aja misahake tembung sing wicaksana babagan pisah karo sing sampeyan tresnani! ... Kita ngerteni aspal ing sikil kita, lali ndelok langit ... Kita ndeleng atusan mata, lali warna sing dibutuhake ... Kita nyuwek foto, ngerti yen gambar bakal tetep ...