Carane nari Slowly?

Kepiye cara nari alon-alon? santai, ngombe, lan nari kanthi lancar !!!! ndeleng, sampeyan njupuk, sijine siji tangan ing pinggul, lan tangan liyane ing pundhak ... lan bodho stomp ... latihan karo pacar sampeyan saiki utawa ...