Apa sing diarani nymphomania?

Nymphomania minangka kabutuhan seks sing tetep lan gedhe sing dadi luwih penting tinimbang kabeh kabutuhan liyane. Kanggo pria, kelainan kasebut diarani satiriasis.
Nymphomaniac minangka wanita sing terus-terusan kepengin banget nuroni. Seks minangka kecanduan sing ora bisa dikendhaleni. 

Kanggo wong sing lara, iki ora penting, perasaan pasangan lan hubungan interpersonal sing luwih jero ora dietung. Siji-sijine aspek sing diwaspadai karo nymphomaniac yaiku kepuasan hawa nepsune.

Nymphomaniac - sapa iki

Biasane kanggo wanita sing didiagnosis nymphomania angel nggawe sesambetan sing kuat. Daya tarik seksuale gedhe tenan, ora bisa diakses wong akeh, lan nyebabake kasunyatan manawa nymphomaniac nindakake penipuan utawa malah prostitusi.

Panyebab nymphomania:

  • masalah emosi;
  • kurang ajining dhiri;
  • wedi mlebu hubungan serius;
  • wedi tresna;
  • kabutuhan kebebasan;
  • kaku;
  • bocah cilik angel;
  • rudo pekso;
  • pelecehan
Penyebab nymphomania - pelecehan

Gejala nymphomania:

  • terus mikir babagan seks;
  • jinis karo macem-macem mitra;
  • jinis karo wong acak;
  • onani terus-terusan;
  • asring ndeleng pornografi;
  • ilang kontrol kanggo tumindak dhewe;
  • kepuasan awak paling penting;
  • golek kesempatan kanggo jinis.
Apa sing diarani nymphomania - gejala

Sawise hubungan seksual, nymphomaniac rumangsa isin, nesu banget lan nyesel amarga dheweke ora bisa ngontrol awake. Dheweke pengin mbebasake hawa nafsune terus-terusan, nanging ora nyegah nyebabake pegel, angel konsentrasi, lan uga depresi.

Pangobatan nymphomania

Nambani nymphomania sexologists melu, sing uga bisa diagnosa penyakit iki. Pasien kasebut diarani terapi psikologis lan perawatan farmakologis. Umume dianjurake kanggo njupuk SSRI, antipsikotik utawa obat antiandrogenik.

Terapi prilaku sing nyakup hubungan sing luwih jero karo wong lan sinau cara ngatasi stres asring migunani. Nymphomaniac ing sesambetan kudu melu rapat karo pasangane. Sayange, nymphomania ora bisa diobati, amarga ana kahanan mbebayani sing bisa nyebabake penyakit kasebut kambuh.

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *