carane ngilangi latihan cepet bobot?

kepiye cara cepet ngilangi bobot awak, olahraga? Aku setuju karo macem-macem prekara, nanging babagan panganan, mangan KABEH kabeh, sajrone kegiyatan fisik, kalori dibakar, nanging ora mangan)))))) Apa sampeyan pengin cepet bobote? Sampeyan bisa uga, kajaba panganan sing seimbang, sampeyan melu ...

Umur cinta?

Kabeh umur tundhuk marang katresnan - iki kasunyatane! Nanging, ing macem-macem umur IKI kedadeyan kanthi intensitas sing ora padha ... Ayo nyoba golek kompromi? Kayane kepenginan nggawe seks diterangake kanthi katresnan, semangat utawa, ing ...

pacifist sing iki?

pasifis iki sopo? Wong sing nyalahke perang apa wae lan tegese mandhek lan nyegah Pififis yaiku wong sing pengin nggawe perdamaian ing jagad iki mutusake kabeh kanthi cara sing tentrem ... Kunci ...

carane liya bisa disebut Anna ???

kepiye maneh sampeyan bisa nelpon Anya ??? Anyuta ... Annushka, Anyuta, Anechka, Nyusha, Nyusechka, Nyurochka, Annette, Anna cahya…. mukjijat ..., sih-rahmaté Gusti Allah (iki jarwane saka basa Ibrani liyane), Nyurok, Nusik ... nanging mung ...

apa kata bagus bisa ngomong cowok?

apa tembung apik sing bisa sampeyan ucapake kanggo wong lanang? Sampeyan pancen lucu, pinter, misterius ... kadang aku mikir - kenapa kita bareng ... lan aku ngerti ... Sampeyan setengahku, lan setengah + setengah = siji gedhe, ...

Aja menehi cah wadon

Bocah wadon ora menehi dheweke Menehi bangku kayu ing sirahe - dheweke bakal langsung menehi. Nggih cah ayu. Bejo sampeyan. Ngurus f. Wanita sing mantep ora prelu dolanan. Yen sampeyan seneng sabar, ora penting iki ...