Carane ngilangake Croton?

Kepiye cara nyebarake croton? Croton ngasilake reproduksi apik kanthi potongan apikal, sisi lan batang ing suhu dhuwur (25-30 derajat), luwih becik ditindakake ing wulan Maret-April. Sawise ngethok gagang lateral, celupake ing banyu anget nganti ...

Apa gandhewo loro-level?

Apa gandhewo Iki diarani busur multi-tingkat Jeneng-jeneng liyane: Bawang tanduk, bawang Mesir, bawang bombay Viviparous Allium proliferum Kulawarga Liliaceae (Alliaceae) Tanah kelairan bawang multi-tingkat yaiku China; digawa menyang Eropa dening para plancong ...

Sapa sing domba?

sapa wedhus iku? Gitaris AC / DC gitaris Agnus Young A # 769; wedhus minangka kewan (wedhus, wedhus) sing dikorbanake minangka kurban obaran (Kej. 22, 7, Yes 43, 23). Ing Kitab Suci, wedhus iku puisi ...

Apa paling apik?

Apa sing diarani ahli biologi? Ing Roma kuno, sawijining pejuang kanthi kewan galak ing arena sirkus, aku ora ngerti apa sing diarani bestiary. Bestiary. Koleksi artikel abad pertengahan babagan kewan nyata lan fantastis; diiringi alegori ...

Gurita paling gedhe?

Gurita paling gedhe? Krakin minangka gurita buta gurita Octopus dofleini, salah sawijining gurita paling gedhe ing planet iki. gurita nganti 3 meter, utawa gurita kalebu kelas cephalopods, gurita gedhe ditemokake ing pesisir Inggris ...