kok kelinci mati?

kenapa terwelu mati? dheweke njupuk panganan kaya ngono .... Aku mikir coccidiosis nglawan latar mburi panganan sing akeh jus. Tanduran ing suket utawa suket sing garing, aja pisan-pisan diwenehi kubis, goleki coccidiostatics. Pitakonane, tulis kanthi pribadi. ...

Apa cordiceps?

Apa sing diarani cordyceps? Apa sampeyan ngerti game sing paling pungkasan ing kita? Dadi, jamur kasebut ndadekake parasit ing wong, nanging sajrone urip, mung nggunakake parasit lan bisa nyusup srengenge, mula ...

Apa saprotrophs?

Apa sing diarani saprotrof? saka basa Yunani. sapros bosok lan ... trof), organisme heterotrof nggunakake panganan organik kanggo nutrisi. sambungan saka mayit utawa uwuh (kotoran) kewan. Melu mineralisasi organik. senyawa, S. kalebu penting ...

sing marabou

sapa Marabou Stork Marabou # 769; (lat. Leptoptilos) kalebu jinis manuk saka kulawarga bangau, sing kalebu telung spesies. Ukuran manuk marabou beda-beda gumantung saka 110 nganti 150 cm, ...

Sapa sing nautilus?

Sapa Nautilus? Ana klompok kaya ngono, saiki U-Peter, yen sampeyan lagi ngomong) nautilus pompilius, klompok karo Vyachislav Butusov, sing populer ing taun 90an, saiki kayane ora. e lagune nyuworo ...

apa epidemi? Apa pandemi?

apa epidemi? apa sing diarani pandemi? Epidemi yaiku nalika setengah wilayah kena infeksi. Lan Pandemi yaiku nalika kabeh negara kena virus mbebayani utawa Epidemi Dunia Pandemi ateges minangka epidemi ...

Apa sing nggawe mol?

Asal mole saka endi? dheweke katon saka dalan, dheweke bisa mabur, ninggalake endhog ing karpet lan mabur. Kanggo ngindhari iki, tuku macem-macem perlindungan saka ngengat. bal umpamane ...