Sapa fenek?

Sapa Fenech? Iki kewan kuping sing urip ing ara-ara samun. Kewan sing luar biasa sing bisa urip kanthi panas, lan uga moro. Kuping gedhe minangka jinis locator sing entuk gerakan paling sithik ing wayah awan ...