Cara ngatasi kekurangan vitamin musim semi

Spring wis teka. Ing wayah esuk manuk-manuk padha nyanyi ing njaba jendela, nanging luwih angel tangi, lan sawise pakaryan ora cukup kekuwatan kanggo apa wae. Asring ana rasa yen sesuk sampeyan bisa ngatasi kadhemen.

Nglawan kekurangan vitamin ing musim semi tanpa obat-obatan

Sampeyan bisa ngrungokake manawa kuku sampeyan wiwit ngrusak, ngelus kulit lan rambutmu bakal ilang. Kerasakan, swasana ati sing ora becik, penyakit nemen saya tambah akeh, lan liya-liyane. Kabeh gejala kasebut kalebu kekurangan vitamin musim semi.

Kepiye cara ngiyatake awak ing musim semi?

Nguatake awak kanthi vitaminKekurangan vitamin minangka kahanan ing awak ora cukup vitamin. Asring kasebut mbutuhake kekebalan sing lemah, sing banjur bakal nyebabake exacerbation penyakit kronis, uga kemungkinan dhuwur macem-macem penyakit virus.

Mesthi, kanggo kepasten luwih gedhe manawa kahanan iki ora ngancani penyakit mbebayani, luwih becik tes. Nanging dokter nyedhiyakake statistik manawa 85% wong duwe kekurangan vitamin ing musim semi.

Sampeyan bisa mbenerake kondhisi kasebut kanthi bantuan macem-macem komplek multivitamin lan mineral. Nanging ora enggal-enggal menyang farmasi lan ngentekake jumlah gedhe. Sampeyan bisa ngganti sumber vitamin ing awak kanthi bantuan produk sing diduweni saben ibu rumah tangga ing pawon.

Kekurangan vitamin ing musim semi - decoctions bakal mbantu

Sampeyan bisa nggawe jenuh awak kanthi jumlah nutrisi sing perlu kanthi bantuan minuman. Ing wektu sing padha, luwih becik ngganti teh lan kopi karo duduh kaldu rosehip, kompote buah garing utawa infus woh wohan beri viburnum.

Kekurangan vitamin ing musim semi - decoctions bakal mbantu

Muga migunani kanggo awak supaya nggunakake jus sing disiapake seger saka macem-macem sayuran lan woh-wohan. Sawise muter maneh kudu ngombe sajrone limalas menit. Mula, kanggo jus mbesuk ora perlu ditindakake.

Ana akeh vitamin ing persiapan herbal, dheweke bakal ngatasi kekurangan vitamin musim semi. Resep ing ngisor iki mbantu kanthi apik. Lingonberry, godhong nettle lan hips mawar dijupuk kanthi jumlah sing padha. Banjur tuang campuran sing wis rampung karo banyu sing nggodhok. Ing segelas banyu sampeyan kudu njupuk koleksi rong puluh gram. Luwih becik nempatake kabeh termos, amarga sampeyan kudu ngeyel paling ora patang jam.

Filter lan ngombe. 200 ml ngombe bisa dikonsumsi kaping telu dina - kekurangan vitamin bakal surut!

Sendok suket primrose kukus nganggo segelas banyu sing nggodhok sajrone telung puluh menit. Kita nyaring lan ngombe 70 ml ngombe setengah jam sadurunge mangan.

Apa sing apik kanggo mangan karo kekurangan vitamin?

Ing musim semi, perhatian khusus kudu dibayar kanggo panganan. Salah sawijining vitamin sing paling penting sing ngiyatake sistem kekebalan yaiku vitamin C. ditemokake ing kabeh jinis kubis, bawang ijo, currants, lan buah sitrus. Nanging sampeyan kudu eling yen perawatan panas vitamin iki dirusak.

Nutrisi sehat kanggo kekurangan vitamin

Kanthi kekurangan vitamin A, pangembangan awak saya mudhun. Akeh vitamin A ditemokake ing wortel lan labu. Penting kanggo sistem kekebalan, lan uga njaga kulit kanthi apik.

Kanggo otak, sampeyan kudu mangan iwak. Iki minangka vitamin D lan lemak sehat. Vitamin iki uga ditemokake ing produk susu, yolks endhog. Mbantu nguatake balung, untu.
Antidepresan alami sing apik banget yaiku vitamin B1. Dheweke tanggung jawab kanggo karya sistem saraf, metabolisme.

Saiki ing sereal, legum, daging, kacang. Walnut duwe akeh vitamin lan mineral.

Kanggo nambah pencernaan, kubis kudu ditambahake ing diet. Isine ngemot kalium, vitamin C lan PP, uga serat alami.

Lan luwih asring sampeyan kudu ing hawa seger, lan ora ngapusi ing ngarep TV ing omah. Banjur kelemahane spring lan kekurangan vitamin ora medeni.

Sadurunge nggunakake decoctions saka herbs utawa produk liyane, kita banget menehi saran kanggo takon karo dhokter!

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *