Apa urtikaria?

Apa sing nyebabake sarang? Pelanggaran mikroflora ... minangka salah sawijining faktor, Yandex bakal ngewangi sisane kanggo menehi reaksi alergi marang reaksi ... Mung kanggo nemtokake ...

Apa fisioterapi?

Apa sing diarani fisioterapi? etol macem-macem prosedur fisioterapi, kayata electrofaresis Fisioterapi (saka basa Yunani ph # 253; sis - alam lan terapi), sawijining cabang pangobatan sing nyinaoni faktor penyembuhan faktor fisik lan ngembangake metode panggunaan kanggo tujuan terapi lan prophylactic. ...

Apa vagotonia?

apa vagotonia? Dear Zara! Ing sistem saraf awak manungsa, saliyane karo pusat lan pinggiran, uga ana sing diarani sistem saraf otonom, sing uga diwakili dening rong jinis: parasympathetic ...

Apa sciatica?

Apa sciatica? Radikulitis iku medeni tenan. Disiksa Iki kaping pindho ing musim salju iki. Aku ora pengin menehi suntikan, nanging tanpa rasa sakit, aku ora bakal mandheg. Bisa uga ana wong liya sing menehi saran? Ana…