Ana bal ing lambung.

Ana sawetara jinis bal ing cuping telinga. Aku duwe sing padha. Sampeyan kudu ngenteni sedina lan kabeh bakal dingerteni, yen ora sampeyan kudu golek dhokter. Konsultasi karo ahli bedah. Atheroma diarani formasi asil saka ...