Aku bisa mangan beras ibune ???

Apa aku bisa mangan sega kanggo ibu sing lagi ngrawat ??? Sampeyan bisa ...))) ... Aku kaget karo mumia - sampeyan bisa mangan meh kabeh kanthi ngenalake produk anyar - mangan sethithik lan deleng reaksi bocah - yen tinja normal lan ora ana reaksi alergi, mula ...