Rahasia Gaya: Cara Nganggo Beret

Tembung "beret" kanthi ora sengaja digandhengake karo gambar wanita Prancis sing elegan kanthi hiasan rambut sing apik banget ing rambut. Ing mode modern, iki minangka personifikasi pesona Paris, simbol kewanitaan lan kecanggihan. Lan yen wanita Prancis ana ing ...