Manicure mint apik (foto)

Werna mint wis diakoni minangka tren musim sabanjure. Desainer busana ing saindenging jagad aktif nggunakake warna ijo-biru mekar ing koleksi anyar. Ora nyepetake iyub-iyub lan kuku fashionista, amarga manikure yaiku mint ...

Kompas - tato kanggo nasib

Kompas ora bisa diganti ing dalan. Iki sebabe kenapa akeh wong sing seneng seneng seneng dekorasi awake nganggo tato warna-warni karo gambare. Kompas yaiku tato sing digawe ora mung dening pengembara romantis, nanging uga ...