Wax removal

Mbusak antena nganggo lilin umume minangka omong kosong, sing ujar manawa sampeyan ora mbusak rambut nganggo lilin ing ndhuwur lambe. Strip lilin khusus didol kanggo zona kasebut. Sadurunge prosedur, kulit kudu diresiki, strip kudu digawe panas karo ...