Ilang bobote sedhep lan sehat

Salah sawijining cara sing efektif kanggo ilang bobot yaiku metode Dr. Gavrilov. Program bobot mundhut kalebu sawetara tahap.

  1. Psikologis kanthi bener supaya bisa ilang bobot, ngenali panyebab psikologis saka overeating;
  2. Sinau kanggo mbedakake antarane keluwen lan napsu;
  3. Nyuwut awak kanggo mbuwang panganan sing mbebayani;
  4. Bentuk sistem nutrisi sing cocog kanggo masa depan.

Ilang bobote sedhep lan sehat

Pancen angel banget kanggo akeh sing mbatesi panganan. Proses iki bisa disederhanakake kanthi mbagi produk sing menowo dadi migunani lan mbebayani. Jus sing migunani, salad saka sayuran lan woh-wohan seger, produk susu rendah lemak, iwak, panganan laut, bijirin, keju keras.

Produk Berat Badan Berat

Manggang, permen, mentega, saos, panganan kaleng, sosej, "cepet" panganan, kentang (kajaba panggang), gedhang, anggur dianggep mbebayani. Sing paling penting yaiku sinau babagan carane ngatasi masalah tanpa kliwat.

Panganan sampah nalika kelangan bobote

Nalika diwatesi kanggo ngatasi nutrisi, kudu dielingake yen iki ora mung mbantu ngilangi bobot keluwihan, nanging uga ngresiki awak, nambah kesejahteraan lan swasana ati.

Ilang bobot kanthi bener

Sing pengin ilang bobote kudu ngurangi asupan kalori. Banjur awak bakal mulai mbuwang cadangan energi dhewe - gajih lemak.

Ilang bobot kanthi bener

Sampeyan kudu mangan kanthi jumlah (4-6 kali dina). Aja keluwen, aja nganti nglarang. Yen ora, sikap negatif kanggo proses ngilangi bobot bakal mbentuk, lan awak bakal wiwit nyimpen lemak.

Ngalih menyang panganan sing sehat, mboko sithik kanggo jajan, yen sampeyan pengin mangan.

Olahraga Langsing

Olahraga Langsing

Kelas pendhidhikan fisik migunani, nanging ora "liwat kekuwatan". Mesthi wae bakal nyebabake asil sing luwih cepet. Kanggo sing ora biasa olahraga olahraga, kegiatan fisik bakal migunani: ngresiki omah, nari, mlaku-mlaku rutin (udakara 10000 langkah).

Bhinéka ing nutrisi - ilang bobote sehat lan enak

Menu diet bisa digawe kanthi mandiri. Piranti panganan sehat sing diidini ngidini sampeyan mangan macem-macem lan puas. Nanging ing wektu sing padha, perlu kanggo ngetrapake syarat kanggo mbatesi konten kalori, nyuda volume pelayanan. Goreng dilarang.

Bhinéka ing nutrisi - ilang bobote sehat lan enak

Sarapan gedhe, 350-400 kcal. Iki minangka panganan protein (endhog utawa unggas, daging, iwak, panganan laut), karbohidrat sehat nganggo serat (bijirin, gandum, sayuran) lan uga minyak zaitun utawa pasta digawe saka kacang utawa wiji (urbec).

Nedha awan (300-350 kcal). Sup sayur utawa jamur, borscht (ana puluhan sup sing enak lan kalori sedheng ing menu), ditambah karo salad daging kanthi sayuran ijo utawa sajian kaping pindho.

Cemilan ing 150-200 kcal. Biasane iku woh, kacang utawa roti lapis (mung tanpa butter, sausages).

Nedha bengi Daging rendah lemak (terwelu) utawa udang, cumi-cumi, iwak, ditambah karo bagean salad sing gedhe. Volumetrik, puas lan kurang kalori - 250-300 kkal.

Manis lan langsing - kompatibel?

Gula-gula diidini kaping 2-3 kaping seminggu, ora luwih saka 50 g saben resepsi. Bisa uga woh-wohan garing, stevia, permen gawenan tangan.

Manis lan langsing - kompatibel?

Ngombe banyu 30 menit sadurunge mangan utawa sawise, sawise 1,5 jam, 1,5-2 liter saben dina.

Kadhangkala, sampeyan bisa ngombe secangkir kopi esuk utawa teh ijo tanpa gula.

Diet kanggo mundhut bobot ora ngidini keluwen. Mula, disaranake nggawe panganan sehat kanggo panganan. Asil panggunaan metode ngilangi bobot awak yaiku ngilangi bobot keluwih saka 4-9 kg saben wulan.

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *