Musim semi wis teka - wektune kelangan bobot

Sampeyan pancen menarik yen biasane ing musim semi wanita (lan akeh wong) elinga yen sampeyan kudu ilang bobot! Kepinginan iki digandhengake karo srengenge sing saya aktif, pangowahan lemari musim salju dadi luwih gampang, lan prospek musim nglangi wis nyedhaki. Singkat kasebut, ing musim semi wong asring ngematake kekarepan sing nyata kanggo ilang bobote. Uga, amarga isine, kita ora bakal nolak. Apa sing dibutuhake kanggo iki?

Musim semi wis teka - wektune kelangan bobot

Sekawan "iwak paus" kanggo musim semi bobot awak

Kaping pisanan, langsung ngilangi kabeh informasi babagan ngilangi bobot kanthi cepet ing gaya "Gampang lan Gampang - kurang pitung kilogram saben minggu." Cetha manawa kilogram kasebut gampang diluncurake, kaya mbalekake maneh, ora perlu dadi ahli nutrisi supaya bisa ngerteni.

 Kapindho, siyap kanggo nyatane yen kanggo ngebotake bobot awak, kudu nunjukake kekuwatan lan disiplin dhiri. Rasane banget mboseni, nanging kasunyatane - supaya bisa ngasilake asil sing serius kanggo ngilangi bobot, sampeyan mung bisa nggayuh prestasi iki. Dadi, kita nganggo dalan pendekatan sadar kanggo ilang bobot ing musim semi. Amarga kita wis mutusake - kita ora bakal ngilangi!

 Sing kaping telu, penting kanggo ngerti kanthi jelas manawa langkah-langkah diet kanggo bobot awak mung ora cukup. Sampeyan kudu kalebu kegiatan fisik sing bisa ditindakake. Jog (sepatu khusus dibutuhake!), Mlaku kanthi tliti kanthi tliti lan nganggo tongkat mlaku Nordic, mlebu kolam renang, yoga, Pilates, lan mung tuku dumbbells, pungkasane!

Latihan nalika ilang bobote

 Papat, luwih becik ngunjungi ahli nutrisi. Nanging, nalika spesialisasi medis iki dudu sing paling umum, lan bisa mbayar dhuwit sing larang, sampeyan kudu ngira-ngira manawa produk sampeyan nambah kilogram, sing dijamin bakal ilang bobot. Mesthi, kanthi gula lan pati bisa dingerteni, nanging ana wong sing nolak bobot ing sereal, lan ana sing nolak bobote daging.

 Menganalisa pengalaman sampeyan ing wilayah iki lan pikirake babagan diet paling ora telung wulan sabanjure. Sampeyan wicaksana nggawe menu diet lan kelet.

 Kajaba iku, ana sawetara trik sing bakal ngrewangi sampeyan supaya bisa ngilangi kilogram ekstra.
 

Trik kasebut dudu kosok balene, nanging tegese bisa bobote

Manis Akeh wong sing nolak bobote lan bobot awak terus ujar: yen sampeyan duwe permen nganti 12 awan, iki ora cilaka tokoh kasebut. Dokter koyone wis nemokake sawetara katrangan babagan iki. Yen sampeyan ora bisa tanpa gula, mula kudu nyoba ngonsumsi gula-gula?

Gula sampeyan bisa mangan nalika ilang bobote
Gula sing bisa dipangan kanthi bobote

 Garam. Ngilangke saka panganan. Pracayaa, iki pancen ora medeni banget, amarga kabeh produk ngemot natrium klorin ing kombinasi tartamtu, sawetara uga akeh. Contone, kecap iku produk sing ngemot uyah, bumbu (karo minyak sayuran, yen sampeyan seneng) salad sayuran, sampeyan bakal entuk rasa sing apik. Mangkene, yen sampeyan mandheg nambah uyah menyang panganan, sampeyan bakal kaget yen sejatine asine panganan. Contone, kuning telur iku asin, apa sampeyan bisa mbayangake? Sepele, nanging bakal mbantu ngilangi bobot awak!

 Sup Gugus sup sayur-sayuran ing diet apik kanggo pencernaan, nanging akeh sing mbantah manawa diet sup karo bahan wajib celery nyumbang kanggo bobot awak. Malah Marlene Dietrich, sing ora mung diva Hollywood, nanging uga dadi wanita sing apik banget, iki. Wacan resep resep langsing. Siap nyoba iku?

Sup sing ora enak lan sehat kanggo bobot awak
Sup sing slimming sing sehat lan sehat

 Psikologi Mesthine saben kita ngerti ekspresi "narik awake dhewe." Pranyata sampeyan bisa nate nyata kanggo awake dhewe - lan iki bakal mbantu nyiyapake awak supaya bobot awak sing produktif ing musim semi.

Kekuatan ngilangake bobote kanthi musim semi

 Upama sampeyan pancene pengin mangan, nanging ora mung, nanging sing ora ana kanggo panganan. Mung ngepelake tangane kanthi kenceng, lan ... iki pancen aneh banget, nanging bakal mbantu sampeyan tetep tekad supaya bisa terus terus ing dalan sampeyan kanggo kelangan bobot.

 Lan durung ... Kita wis ngerti babagan visualisasi sawetara kepinginan. Napa ora nggambarake tokoh impen sampeyan?
 La, apa sampeyan wis siyap kanggo ilang bobot kanthi musim semi?

Ilang Bobot Dening Musim semi
Apa sampeyan siap ilang bobote musim semi?

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *