Apa langkah aerobik?

apa aerobik langkah? Stepaerobics minangka aerobik joget sing ditindakake kanthi "langkah" platform khusus. Para ahli percaya manawa aerobik langkah apik banget kanggo nyegah lan ngobati osteoporosis lan arthritis, lan kanggo nguatake otot ...