Aku bisa ngetung bokongku?

Apa sampeyan bisa ngompa bokong nganggo squats? Sampeyan ora bisa kumpa karo bajingan. Squats ayunan paha. Galina, mripat lan otak pitik lan dudu efek kasebut saiki diwenehake ing topik: kumpa bokong sampeyan mung karo jongkok lan sampeyan bisa! ...