Krim fajar

Antarane akeh obat-obatan sing digunakake ing obat veterinary, bisa uga salah siji sing paling misuwur yaiku krim Zorka. Napa obat kewan iki dadi populer ing kalangan manungsa? Kaping pisanan, babagan babagan farmakologis ...