Apa aphids?

apa aphid? hama godhong mangan kutu, ora kutu. Kutu kutu yaiku serangga sing nyedhot ukurane nganti 2 mm kanthi awak ovoid kanthi warna-warna (oranye, abang, ireng utawa ijo). Kemungkinan aphids. ...

Carane ora tuwuh?

Kepiye cara tuwuh pari? http://ru.wikipedia.org/wiki/ Nasi Beras (lat. Utawa # 253; za) minangka genus tetanduran tanaman tahunan lan taunan saka kulawarga Cereals; budaya sereal. Judhul: Tembung beras mung muncul ing Rusia ing pungkasan abad kaping XNUMX, dadi turunan ...

Apa cornmeal?

apa gandum feed? Gandum kurang apik sing ditrapake kanggo panganan kewan (kayata jaran, kayata). iki minangka gandum sing ora cocog kanggo nutrisi manungsa ing babagan paramèter, nanging cukup cocog kanggo panganan kéwan ...