monggo celathu puisi, lagu babagan tangan

tulung critakake puisi, lagu babagan tangan Ibu sing andhap asor, nutupi telapak tangan karo telapak tangan, Tangane kanthi tentrem ora ana ing meja. Kekuwatan ora ana, driji bengkong lara, Dheweke narik saputangan cilik. Sampeyan mbiyen isih enom, Ngambung ngambung lembut .. Apik banget, apik, Tangan sing daktresnani, ...

Nerangake

Nerangake Nalika nindakake riset, rong klompok dipilih. Eksperimen kasebut kalebu bocah-bocah sing kerjaane mbentuk sawetara cara kanthi cara tartamtu. Ing kontrol - bocah-bocah sing ...

Urgently need riddles!

Cangkriman banget dibutuhake! Ing spons ora bisa ngatasi, Ora ngumbah, ora garing, aku melu nyambut gawe: Heels, sikut nganggo sabun lan gosok, Lan gosok dhengkul, ora lali apa-apa. (Sponge) Pita elastis ...