gangguan inap

iritasi saka popok Rungokake ahli dermatologis .... gangguan iritasi lan reaksi alergi ing kulit langsung lega. Kita nggunakake salep Advantan 0,1% lan ora ana kedadeyan sing ala. Aplikasi menyang situs iritasi kanthi lapisan sing lancip, sadurunge ...

Analisa?

Nganalisa? iki minangka tandha inflamasi; norma leukosit ing urin yaiku 2-3 ing bidang penglihatan ing pria, lan 5-6 wanita. Liyane bisa: 1. analisis salah diklumpukake 2. peradangan sistem genitouriner Iki ...