Ngunci TV

Mblokir TV bisa uga dilindhungi saka bocah kaya kompor semikhemis, apa ana fungsi ing lembar data # 10064; Set. # 10064; tembung sandhi SMART # 10064; # 10064; # 10174; # 10064; Setelan # 10064; # 10137; # 10064; LOCK # 10064; # 10137; # 10064; # 10064; sandhi Nyetel utawa ngganti tembung sandhi TV # 9998; Sandi standar # 12300; 0000 # 12301;. ...