Apa UFK?

Apa UFC? Iki minangka rempah-rempah Federal Treasury (Keuangan Rusia) badan eksekutif federal (layanan federal), sing, sesuai karo undang-undang Federasi Rusia, nindakake fungsi penegak ukum kanggo njamin implementasi anggaran federal, ...