Carane babagan sepatu kulit?

Kepiye babagan babagan sepatu kulit? Biyen aku nganggo alkohol utawa mung banyu, suwe-suwe! alat khusus saka toko ora nulungi! pengin hairdryer, nanging mutusake ganti nganggo kukusan klambi! super !! cepet lan efisien! ...

Carane mbatalake laler woh?

Kepiye cara mabur mabur buah? dheweke ora urip kaya ngono, copot woh-wohan sing bosok, tutup sampah sing luwih kenceng utawa apa wae sing ana ing kana, tuang empuk menyang sampah ... umume, ora ana sumber, ora ana lalat, Keluwen ...