kenapa asu asu

napa asu kasebut nangis? poodle dolanan sandi yuswa 8 wulan. nangis nalika anakku muter melodi sedih ing biola. Saka pengalamanku: nalika pangon kita tilar donya (dheweke diracun), segawon saka apartemen ...