Apa profesi juru ukur tambang

Apa jinis profesi surveyor tambang Ing ndhuwur sampeyan wis nerangake kabeh kanthi rinci. Aku bakal ngomong nganggo basa profesional sing sederhana: surveyor minangka surveyor ing lemah, dheweke kaya sapper, nggawe kesalahan gedhe, sawise dheweke bisa mandheg ...