apa manajer

apa sing ditindakake manajer Ya! Kayane wangsulane dhewe: Manajer IT 1323 Manajer IT minangka kepala departemen IT (Teknologi Informasi Teknologi Informasi), fungsine kanggo ngatur departemen iki. Departemen TI urusan karo kabeh ...