Apa bahan cidra?

Apa bahan sing ora cair? Simpenan tetep, anyar lan digunakake. bahan sing angel ditindakake kanthi cepet. Inventaris Persediaan sing ora digunakake lan ora bisa direalisasi amarga saka perencanaan sing kurang lan degradasi kualitas ...

Apa balance profit ??

Apa bathi neraca ?? Keuntungan neraca minangka indikator kondisi finansial lembaga kredit lan finansial sing digunakake manajemen kanggo nggawe keputusan lan peraturan antar bank. Keuntungan LEMBAR KANGGO iku total, bathi total perusahaan sing ditampa kanggo ...

Apa konversi?

Apa konversi? Konversi (saka basa Latin Conversio, konversi, transformasi, pangowahan): Konversi ing teknologi kimia, proses pamrosesan gas kanggo ngganti komposisi campuran gas awal; Konversi ing pemasaran Internet minangka rasio jumlah pengunjung ...