Apa topik pedagogi?

Apa subyek pedagogi? Subyek pedagogi yaiku proses pangembangan lan pembentukan kepribadian manungsa ing kahanan pelatihan, pendhidhikan, pendidikan. Subyek pedagogi minangka proses pedagogi holistik pangembangan katuntun lan pambentukan kepribadian ing ...