Carane dadi bailiff?

Kepiye cara dadi bailiff? Kaping pisanan sampeyan kudu ilang kalbu. dheweke ora mung njupuk wong lanang males tanpa pendhidhikan, nanging dheweke sinau bab sing ora dak ngerteni ... dheweke ora mulang bailiff? banjur ...

Ngendi aku bisa njaluk kuesioner kanggo piranti ing Pyaterochka? Aku pengin isi kanthi bener sadurunge.

Ngendi aku bisa njaluk kuesioner kanggo piranti ing Pyaterochka? Aku pengin isi kanthi bener sadurunge. Formulir aplikasi kerja. Sampel (diisi karo pelamar nganggo tangane dhewe) 1. Jeneng mburi __________________________ Jeneng ngarep ______________________________ Patronik _________________________ 2. Yen sampeyan ngganti jeneng kulawarga, ...