Apa headhunting?

Apa sing diarani headhunting? Tembung "headhunting" asale saka tembung Inggris Head (head) lan Hunting (berburu), lan nuduhake salah sawijining jinis bisnis personel: telusuran lan seleksi kanthi pesen Klien-perusahaan sing duwe spesialis ...