Apa keseimbangan?

Apa imbang? saldo dhuwit ing akun kanthi dikurangi utawa ditambah imbangan, saldo. Sistem pratondho sing nggambarake rasio utawa keseimbangan ing sembarang fenomena sing terus saya ganti. Kumpulan kuitansi lan biaya, aset ...

Biaya operasional istilah

Biaya operasional istilah Biaya operasional yaiku biaya sing ana gandhengane karo panggunaan properti sing disewakake. Dhaptar sing jelas babagan biaya kasebut ora ditemtokake dening undang-undang. Komposisine ditemtokake gegayutan karo saben obyek sewaan. Pengeluaran kanggo ...