Apa iku tornado?

apa puting beliung? Nalika sampeyan menyang jamban Serius? Iki minangka salah sawijining musibah. Tornado minangka fenomena atmosfer sing katon kaya corong kanthi cepet nganti dhuwur 1,5 kilometer, muncul saka gludhug ...

ngendi dadi Sevastopol?

dununge Sevastopol? Ing planet Bumi Ing sisih kidul-kulon Semenanjung Crimea. ing Crimea Ing rembulan cedhak segara Boer ... Ukraina. Krimea. Sevasto # 769; pol (Ukraina Sevastopol, Kucing Krimea. Aqyar) kutha sing penting banget ing Ukraina, ...

Tlaga paling gedhé ing donya?

Tlaga paling gedhe ing jagad iki? 1 1 = Segara Kaspia 376 0001 0252 = Ndhuwur 82 1004061833 = Victoria 68 100801 1344 60 = Huron 0002291775 57 = Michigan 8002811776 51 = Laut Aral 10055537 32 = Tanganyika 9001 4707738 31 = Baikal 5001 6204559 31 = Bol. Bearish32644611910 30 = Nyasa80072647211 28 = Gedhe Slave56861415612 25 = Eri6676417413 = 24 = Winnipeg3871821714 22 = Balkhash0002634215 19 = OntarioXNUMX ...