Apa Multivisa?

Apa sing diarani Multivisa? Sampeyan wis mangsuli babagan multivisa. lan amarga ana sawetara sing nulis omong kosong, aku bakal mangsuli pitakon liyane)) Kanggo sawetara wektu miturut kebijaksanaan kedutaan tartamtu. luwih asring…