Where is Transylvania?

Lokasi dununge Transylvania? romania oh, kabeh pinter, wis medeni, mbukak Internet lan pamer). Sampeyan ngrungokake tangga teparo, aku saka Moldova, kita tangga teparo karo Romania. Transylvania minangka wilayah Rumania, dununge ...

Elista ngendi iku?

Elista wonten pundi? Yen sampeyan saka Moskow, sampeyan ora bakal ngerti) nanging yen sampeyan mulang Georgia ing sekolah, mula bakal nemokake Kalmykia ing atlas) Elista minangka ibukutha. Wilayah Mari http: //www.gorod-elista.ru / ...

Endi kutha Gomèl?

Dununge ing dununge kutha Gomel? Ing Belarus. ing wilayah Gomel Iki Belarus. Lukashenka duwe Belarus ing Belarus. ing Belarus! Iki jawaban sing bener)) Ing Belarus, ora adoh saka wates! Ing Belarus. Cedhak…