Apa visa?

Apa sing diarani visa? Vi # 769; kanggo ijin sing menehi wong hak nglintasi wates tartamtu. Minangka aturan, visa dingerteni minangka ijin nyata wong asing kanggo mlebu wilayah negara liya. Nanging…

Where is Vezuvіy volcano?

Lokasi dununge gunung geni Vesuviy? Vezu # 769; vii (Italia Vesuvio, Naples Vesuvio) minangka gunung geni aktif ing Italia kidul cedhak Naples. Ing sikil kutha kasebut yaiku Torre Annunziata. Gunung geni aktif ing sisih kidul Italia, udakara 15 km saka ...

Ngendi ing alas?

Wana endi? Ing Kepala 🙂 Ing Amerika Selatan…. Amazon jungle (Peru) iki opo? kutha, danau, rawa, pantai (miturut pitakon kasebut) Aduh, sampeyan kudu nesu, nanging ora ing Afrika, ...