Sistem Blowback.

Sistem Blouback. Saliyane nirokake rollback rana, sistem blowback ngidini mekanisme bisa digunakake nalika nembak mode otomatis ing senapan mesin PPA-K (sing padha karo Cedar), konsumsi gas sithik. Nalika dipecat, bagean ...