lenga lan gas ing Rusia

lapangan minyak lan gas ing Rusia Daftar lapangan gas ing Rusia: Urengoy Yamburg Bovanenkovskoe Shtokmanovskoe Leningradskoe Rusanovskoe Zapolyarnoe Medvezhye Astrakhan West Kamchatka shelf Sakhalin-3 Orenburg gas condensate field Igrimskoe Ice Paling gedhe Rusia ...