Belorussia.

Belarus 1) Keuntungan EGP Republik Belarus ana ing sisih wétan Eropa. Ing sisih kulon wewatesan karo Polandia, ing sisih lor-kulon karo Lithuania, ing sisih lor karo Latvia, ing sisih lor-wétan lan wétan karo Rusia, ing sisih kidul karo Ukraina. ...