Where is Troy?

Pundi dununge Troy? Kutha Troy dununge ing Turki. Amarga upaya para arkeolog, bisa uga dununge kutha Troy kuno - dununge ana ing pinggir Segara Aegean, ing sisih lor-kulon Asia Kecil. Urip…

Kutha-kutha ing Rusia wis tau diganti jenenge?

Kutha endi ing Rusia sing wis diganti jeneng? Ustinov-Izhevsk Kuibyshev-Samara Vyatka-Kirov Yekaterinburg-Sverdlovsk Andropov-Rybinsk Dzaudzhikau-Ordzhonikidze-Vladikavkaz Leningrad-St. Petersburg Tsaritsyn-Stalingrad-Volgograd Kalinin-Tver Krasnodar kayata ing kutha-kutha ing kutha Nograd-Yekater-Yorkater-Yekater-Yorkater-Yekater-Yorkater-Yekater-Yorkater-Yekater-Yekater-Yorater-Yorater-Yekater-Yekater-Yorater-Yorater-Yekater-Yekater-Yekater-Yorater-Yorater-Yorater sing padha ing Rusia Menyang kutha sing diowahi jeneng ing ndhuwur: Aleksandrovsk ...

Apa titik paling lor?

Apa titik paling lor ing tanah kasebut? Cape Morris Jesup minangka titik paling sisih lor. Dheweke dununge ing Greenland. Nanging ing sawetara sumber, pulau cilik kasebut diarani Kaffeklubben. Tanjung kasebut ditemokake dening wong Amerika ing taun 1900 ...