ngendi hares mangsa

ing endi hares musim salju Ing salju ing lzh. Utamane kuwat lan mundhak kurang saka 40 km bisa menehi nalika mlayu, nanging ana hounds favorit sing ngeterake dheweke ing bunder 3 km ...

Ngomongake gajah India?

Ngomong babagan Gajah India? Gajah India (Elephas maximus) nyebar ing Asia Kidul; kisarané kalebu bagéan India, Sri Lanka, Myanmar, Thailand, Indochina lan Semenanjung Malaka. Telung subspesies dibedakake: Bengali (E. ...

sing ocelot

sapa ocelot Dawane ocelot saka endhas nganti buntut saka 100 nganti 140 cm, dhuwure udakara 50 cm, bobote saka 10 nganti 16 kg. Werna jas kasebut coklat semu kuning karo ireng ...

Apa wit-witan tuwuh ing Sochi?

Wit apa sing tuwuh ing Sochi? wit pesawat, kastanye, telapak tangan lan liya-liyane ... Cypress, palm, Och Gartvis, Georgia, Imeretian, sungut tanduk lan oriental, kastanye manis, linden Kaukasia, elm, maple, birch, pear, apple lan watu woh ...

Apa manuk paling endah?

Manuk endi sing paling ayu? zebra finch Chicken minangka manuk sing apik))) Aku ora mangan daging ... Mesthine, aku ..)) Salah sawijining manuk sing paling ayu yaiku gould finch. Dheweke urip ing Australia. Gagak Kabeh mau ...