Cara milih ski?

Kepiye milih ski? Yen ski kanggo skate, banjur tuku merek terkenal Fischer, Madchus Atomic, Rossignol! (regane kira-kira yen sampeyan pro, mula ski profesional paling murah regane 8500 (nelayan)) ...

Skis TISA - merek sapa?

Skis TISA - merek sapa? Perusahaan Novasport. USA Rusia miturut pendapat saya Ukraina. sanajan aku uga salah. Mesthi, patungan Ukraina "Fisher-Mukachevo" minangka siji-sijine perusahaan ing Ukraina sing nggawe ski. Usaha patungan ngasilake ski kanggo ...