Efek sisih creatine!

Efek samping saka bun! Saben wong duwe macem-macem cara - iki reaksi awak kanggo kesalahan sing ditindakake wong sing ngrusak awake dhewe! begja!)))) Kadang kram, diare ... bobot, kekuatan, ketahanan))) ora weruh efek samping ...