Apa latihan interval?

Apa sing diarani latihan interval? Latihan interval minangka kompleks latihan fisik kanthi intensitas lan orientasi sing beda, dikombinasikake miturut prinsip beban bolak-balik. Elinga manawa latihan interval minangka kegiyatan medium nganti dhuwur, mula ...

Ngomong nang endi trapezoid

Coba critakake ing endi trapezius, Otot trapezius (Latin musculus trapezius) yaiku otot amba sing rata sing manggoni posisi dangkal ing punggung gulu lan ing punggung ndhuwur. Otot trapezius duwe bentuk segi telu, dhasar ...

Rey misterio vs Sin Kara

Rei Misterio vs Shin Kara Rei Shin Flying Shin Kara luwih apik! tinimbang Rey Mysterio, Jeneng Nyata sing luwih enom: Ignacio Almansa. Jeneng ing dering :: Sin kara. Biografi mini: Ignacio Almansa (lair ...

pemain voli paling gedhe?

pemain bola voli paling gedhe? Aku ora kuwat ing olahraga iki, kajaba Katya Gamova, aku ora ngerti sapa-sapa. PEMAIN VOLLEYBALL TERBAIK: USSR: Ing pungkasan taun wolung puluhan, Olahraga ing majalah USSR takon karo para ahli terkemuka ...

Apa pumping?

apa sing ngompa? !!!! Pumping - kaya sing wis diandharake, iki yaiku pumping otot (kanggo nggedhekake fascia (tas sing ana organ lan otot supaya bisa nglindhungi lan njaga ...