Carane akeh judo judhul?

Kepiye nilai skor ing judo? koka, yuko, waza-ari, ippon. Tandha paling dhuwur yaiku ippon, ing ngisor iki yaiku waza-ari, malah ing ngisor iki yaiku yuko ippon (kemenangan murni) dianugerahi nalika salah sawijining judo: ...

Apa parkour?

apa parkour? Apa sampeyan wis ndeleng Yamakashi? Iki minangka olahraga ekstrem kutha kanthi gerakan cepet ing atap lan tembok omah, mlumpat, pirouet, lsp. Parkour minangka seni alangan lan ngrampungake alangan, biasane ...

Apa Kyokushinkai?

Apa Kyokushinkai Iki arah ing karate. Sampeyan bisa ngomong sekolah. sampeyan wis nulis babagan Kyokushin ing ndhuwur, ora ana gunané mbaleni maneh. lan sabuk kasebut dianggep abang, nanging malah pangadeg M. Oyama ...

Apa break ing tenis?

apa istirahat tenis? Mungkin dasi-break (Inggris dasi-break, ing terjemahan harfiah saka Inggris draw-breaker) Game sing diarani shortened, ing endi skor ora ditindakake kanthi urutan sing biasane, nanging kanthi cara