Apa WWE ???

opo WWE ??? wiwitane ana World Wrestling Federation (WWF) banjur dadi World Wrestling Entertainment (WWE) - iki minangka federasi gulat paling gedhe lan paling keren ing donya. Iki nyenengake masarakat Ukraina est Gulat ...

Apa kecepatan maksimum sepeda?

Apa kacepetan sepedha maksimum? Rekor donya kanggo kecepatan muter udakara 268 km / jam Ditetepake dening Fred Rompelberg umur 50 taun saka Walanda ing Bonneville Salt Plain (Utah, USA) ing taun 1995. ...