Apa trik penta?

Apa sing diarani trik penta? endi 5 sel sing dicetak dening siji pemain Mungkin 5 trik topi? 5 gol sing dicetak dening siji pemain saben pertandingan !! ! Defoe Jermaine ngetung skor kasebut ing pertandingan !! ! ...

ukuran lapangan lan gol?

ukuran lapangan lan tujuan bal-balan? Sejarah 1863 Pandhuan pisanan kanggo ukuran lapangan bal-balan. 1875 Ing tekanan saka Asosiasi Sepak Bola Sheffield, FA Inggris nggunakake aturan sing netepake garis gawang lan nglarang ...

Posisi sepakbola

Pengirangan posisi ing bal-balan LZ - bek kiwa TsZ - bek tengah PZ - bek tengen Ana uga: PCZ, LTSZ, LFZ, PFZ PCZ - tengah tengen. defenderLCZ - tengah kiwa. bek CP - tengah. Gelandang tengah

Nama lengkap Pele?

Jeneng lengkap Pele? E # 769; dson Ara # 769; ntes do Nasime # 769; ntu Edson Arantes do Nascimento E # 769; dson Ara # 769; ntes do Nasime # 769; ntu, luwih dikenal kanthi jeneng Pele # 769; (plabuhan. Edison Arantes do Nascimento, Pel # 233 ;; lair taun 1940) ...

Apa Liga Champions?

Apa sing diarani Liga Champions? Iki minangka Kejuaraan Klub Eropa. Liga Champions minangka kompetisi bal-balan internasional sing melu klub-klub paling apik ing kejuaraan individu. Nomer tim sing melu dipilih gumantung karo klub ...