apa degrade tegese

apa tegese ngremehake Ora berkembang kanthi arah sing bener, ilang ilmu, katrampilan, lan kabisan sing dipikolehi !!! nglawan sistem. Prosese wis ilang! Contone, tinimbang "APA" tulis "H" Degrad # 769; tion (saka Lat. degradatio, secara harfiah ...